Geniet er maar van

Het is alweer een paar weken geleden dat ik tussen mijn werk en het schoolplein nog even snel iets wilde halen bij de drogist. Terwijl ik mijn auto weer in wil stappen hoor ik iemand met krakende stem zeggen: " Dat is toch een fiat 500?"
"uhm, ja mevrouw dat klopt!" Ik kijk de vrouw aan en zie dat haar ogen stralen; "Wij hadden vroeger ook een fiat 500 met open dak" begint ze te vertellen..."en o wat hebben we daar een plezier mee gehad!"
Ze vertelt me vervolgens over de vakantie in Denemarken met de auto waar ze met pech zijn komen te staan omdat de benzine op was maar dat ze verder nooit problemen hebben gehad en over de vele kilometers met de haren in de wind. 


Aan het einde van haar verhaal zegt ze: "Mijn man is helaas overleden maar als ik een fiat 500 zie denk ik altijd terug aan die mooie tijd! Geniet er maar van!"
Vervolgens stapt ze haar eigen auto in en rijd zwaaiend weg.
Ik bracht haar even terug in de tijd ..maar zij bracht mij minstens net zoveel; nu inmiddels weken later denk ik nog iedere keer terug aan haar als ik lekker over de snelweg cross..."geniet er maar van!" en dat doe ik dan ook toch iedere keer weer een beetje extra!

fiat_500_tour_evento_italiano_lucca3.jpg

Posted by:

Share:

Praktijk SamSam Geregistreerd trainer Stichting omgaan met pesten 013-5907114