Praktijk SamSam is werkzaam binnen de regio Tilburg.

Trainingen worden verzorgd vanuit  de praktijkruimte in de Reeshof 

Daarnaast is het mogelijk de trainingen en workshops op locatie te laten plaatsvinden.

Sta Sterk

Assertieve kinderen en volwassenen zijn minder vatbaar voor pesterijen. Als je assertief bent, dan kom je op voor je eigen mening, rechten en standpunten. Je kunt je grenzen aangeven. 

Minder (sociaal) weerbare mensen krijgen bij de Sta Sterk training handvatten aangereikt die direct toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. Door veel oefenen en het eigen maken van de Sta Sterk punten, krijgt deze groep mensen inzicht in het geven van een eigen mening en "nee" zeggen. Ze leren op te komen voor zichzelf en hun zelfvertrouwen te versterken en te vergroten. Want wie voor zichzelf opkomt en daarbij rekening houdt met andermans grenzen, wordt gewaardeerd en gerespecteerd.

Workshops

Praktijk SamSam verzorgt workshops voor verschillende doelgroepen, of het nu gaat om kinderen, ouders of leerkrachten. In overleg wordt er een workshop op maat gemaakt.

 

De Stevige Stap training

Gaat je kind binnenkort naar het voortgezet onderwijs? Staat je kind aan de vooravond van deze nieuwe levensfase, waarin hij of zij geconfronteerd wordt met veel nieuwe dingen zoals: andere klasgenoten, (veel) nieuwe leraren, een groot schoolgebouw en niet te vergeten het huiswerk? Is jouw kind onzeker en ziet hij of zij hier tegenop? Twijfelt jouw kind of en hoe hij/zij nieuwe vrienden kan maken? Vraag je jezelf af of jouw kind deze overstap goed kan maken?

De Stevige Stap training is specifiek bedoeld voor kinderen die onvoldoende sociaal vaardig zijn of weinig zelfvertrouwen hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het zetten van deze stap. 

 

gecertificeerde praktijk omgaan met pesten mail:info@praktijksamsam.nl|tel:013-5907114|Praktijk SamSam © 2012  |  Privacy Policy

Praktijk SamSam Geregistreerd trainer Stichting omgaan met pesten 013-5907114